Де можна купити шорти?
Усім доброго дня! Наближається день народження моєї сестри, і вона натякнула, що хотіла б отримати в подарунок легкий літній костюм або красиві шорти вільного крою для пляжного сезону та вечірніх прогулянок. Я абсолютно не розбираюся в сучасних жіночих трендах і брендах, тому вирішив звернутися по допомогу до спільноти. Підкажіть, на які параметри, окрім самого обхвату талії, варто звертати увагу при дистанційній покупці, щоб точно вгадати з подарунком? І головне — де саме в Україні можна знайти гідні речі, за які не буде соромно перед близькою людиною?
8 Views

Вітання! Нещодавно купував схожу річ для своєї знайомої на подарунок і теж спочатку трохи хвилювався через розміри. Справжнім порятунком став один український інтернет-магазин, де представлені чудові шорти 25 Union . Там дуже зручний інтерфейс і детальний опис кожної моделі. Я вибрав варіант із регульованим шнурком на поясі — це ідеальне рішення, якщо боїшся помилитися на пару сантиметрів. Сама тканина дуже приємна на дотик, легка, але при цьому не просвічує, що критично важливо для літніх речей. Доставка прийшла швидко, а пакування виглядало дуже естетично й презентабельно.